Team -

Het team van Oranje Praktijk

dr. Edris Nizami

Huisarts | BIG-nummer: 19914093501
Werkdagen: Ma t/m Do

Beste Patiënten,

Ik ben getrouwd, mijn echtgenote is werkzaam in de ICT en samen hebben we een prachtige dochter. Mijn hobby’s zijn sporten, muziek maken en buiten zijn.
Na mijn opleiding tot arts via Erasmus Universiteit heb ik vele jaren ziekenhuis ervaring opgedaan om een ervaren dokter te worden.

Lees meer

dr. Laura Schot

Huisarts
Werkdagen: Do en Vr

Na mijn studie geneeskunde in Rotterdam heb ik de drukke Randstad ingeruild voor het mooie Apeldoorn. Vanuit hier ben ik anderhalf jaar op en neer naar Mediant in Enschede gereisd. Daar heb Ik gewerkt op een afdeling voor volwassenen en ouderen met psychiatrische problemen.

Lees meer

dr. Timmermans

Huisarts
Werkdagen: Maandag

Alien Koetsier

Praktijkondersteuner Huisarts Somatiek
Werkdagen: Di, Wo en Do

Mijn naam is Alien Koetsier en sinds september 2021 mag ik het team van de Oranjepraktijk versterken.

Lees meer

Cinthia Prins

Doktersassistente
Werkdagen: Ma t/m Do

Ik ben Cinthia, woonachtig in Vaassen. Ik ben getrouwd en heb 2 dochters. Aan de telefoon is de doktersassistent voor de patiënt het eerste aanspreekpunt, een goed contact met de patiënt vind ik erg belangrijk.

Radha

Doktersassistente
Werkdagen: Ma, Di, Do en Vr

Ik ben werkzaam sinds september 21 in de praktijk.

Desiree Vink

Physician Assistent in opleiding
Werkdagen: Ma, Do en Vr

Ik ben Desiree Vink, woonachtig samen met mijn partner en zoon in Apeldoorn. Van origine ben ik wijkverpleegkundige/ casemanager dementie.

Lees meer

Maaike

Doktersassistente in opleiding
Werkdagen: Do en Vr

Ik ben Maaike en ik woon in Apeldoorn. Ik volg de opleiding van doktersassistente sinds dit jaar, als alles goed verloopt zal ik in juni 2022 klaar zijn. Sinds oktober 2021 ben ik werkzaam bij Oranje Praktijk, waar ik een hoop mag en kan leren van een leuk en dynamisch team.